Nieuwbouw Utrecht

Nieuwbouw: modern, strak maar wel huiselijk

Modern, strak en stoer was de wens van de één, een echt ‘thuisgevoel’ met warmte en gezelligheid wilde de ander. De bewoners wilde vooral hun eigen sfeer zien in het huis. De indeling was even puzzelen gezien de wens van een grote hoekbank en TV en ruime eetkamerstoelen om een rechthoekige tafel. De keuze van een bank bij de eettafel geeft meer ruimte. In het ontwerp van het TV meubel is een bio-ethanol haard geïntegreerd en is afgewerkt in dezelfde look als de keukenkasten. Een groot kleed en veel verschillende materialen in kussens, velours fauteuil, salon en eettafel van hout geven de warmte.

Nieuwbouw Utrecht

Een interieur met warmte.

Een groot kleed en veel verschillende materialen in kussens, velours fauteuil, salon en eettafel van hout geven de warmte. Een verlaagd plafond met spots zorgt voor een mooie basisverlichting. Prachtig donker behang van Arte loopt door in het ontwerp van de open vakkenkast. Door deze donkere kleur te herhalen op de wand bij de raamzijde van de keuken wordt de hele ruimte bij elkaar getrokken. In de master bedroom is een grote inloopkast gerealiseerd.

Hoekje Slaapkamer

Meubels in eigen bezit toevoegen aan nieuw interieurplan. Hier is met een bestaande leren fauteuil een gezellig hoekje gecreëerd door middel van een rond vloerkleed en salontafel. Planten doen het ook altijd goed in de slaapkamer. Voor deze master bedroom is tevens een grote inloopkast op maat gemaakt.

Bent u nieuwsgierig wat HANKE voor u kan betekenen?

Hanke staat voor origineel, creatief, elegant doch tikje stoer. Mijn ontwerpen hebben een Scandinavische invloed met veel affiniteit voor esthetiek.

Bekijk andere projecten