Vastgoedstyling 3-kamerappartement

Doelgroep jonge starters

Dit was een uitdaging. Een zéér gedateerd appartement uit 1958 voor de verkoop omtoveren tot een sfeervol 3-kamerappartement van 70 m2 met een klein budget. Voor de doelgroep ‘jonge starters’ moest het interieur aantrekkelijk gemaakt worden en het appartement instapklaar zijn. Ik heb de originele details en de authentieke indeling weten te behouden. Dit in tegenstelling tot andere opgeknapte etages uit hetzelfde complex waarbij alles werd gesloopt en vernieuwd. Ik hou ook van grote ruimtes maar in dit appartement zat ruimte genoeg en ik wilde met respect voor de originele bouw een hedendaags appartement creëren. 

Vastgoedstyling 3-kamerappartement

Originele details

Dus de oude prachtige ‘glas in lood’ deur mocht blijven en zo ook de authentieke Bruynzeel keuken (hoe leuk!) Deze heeft enkel een grondige schuur- en schilderbeurt gehad en verlengd aan beide zijden met een massief houten blad met ingebouwde inductiekookplaat. De originele oude tegels (nu weer hip) komen extra goed tot hun recht door de donker geschilderde band erboven. Keukengerei hangt aan een bestaande koperen buis. Er is een geluiddempende pvc vloer aangebracht die doorloopt in het hele appartement. Zachte tinten in grijs en bruin op de muren. In het appartement is een mix aangebracht van vintage en design. De investering van verkoopstyling bleek zeker de moeite waard. Tijdens de verkoopdagen kreeg de makelaar veel bezoekers en werd dit appartement in een mum van tijd voor een veel betere prijs verkocht dan vergelijkbare appartementen.

Bent u nieuwsgierig wat HANKE voor u kan betekenen?

Hanke staat voor origineel, creatief, elegant doch tikje stoer. Mijn ontwerpen hebben een Scandinavische invloed met veel affiniteit voor esthetiek.

Bekijk andere projecten