Herenhuis Utrecht

Binnen buiten gevoel

Deze woning (een oud herenhuis uit 1917) heeft een verbouwing achter de rug met behoud van alle originele details. Een stalen brede schuifpui brengt veel licht binnen en kan volledig open geschoven worden. De vloer is geïsoleerd en er is vloerverwarming aangebracht. Deze verbouwing heeft een groot gevoel van ruimte gegeven terwijl er in verhouding niet heel veel vierkante meters extra zijn bijgekomen. Een duidelijke verhoging van het woongenot. 

Herenhuis Utrecht

Murals op maat

Met het toepassen van behang kun je optimaal een ruimte personaliseren. Of je nu van uitbundig en vrolijk houdt of juist een rustige en stijlvolle sfeer wilt. Er is zoveel mogelijk!  
Dit lichtgrijze behang in de nis met bloemen en vogels is van Ministryofhappywalls. Voor een grappig 3D effect is er een echte plant geplaatst ter hoogte van de tak.

Kastontwerp van HANKE

HANKE interieurontwerp biedt kastontwerp op maat aan. 
Met kasten op maat maak je optimaal gebruik van de beschikbare ruimte. Een ontwerp wordt naar jouw persoonlijke wensen uitgetekend. Kleur en materiaal wordt gekozen. Een interieurbouwer kan met dit ontwerp makkelijk uit de voeten.
Hier een voorbeeld van een open wandkast met gesloten ladenblok.

'special effect' met tegels

De openhaard is met een meubel van MDF verlengd en betegeld met kleine witte tegeltjes die verticaal geplaatst zijn. De grijsgroene lange wand bestaat uit twee tinten in verband met verschillend lichtinval. Deze kleur is een mooie basis om nog te kunnen spelen met felle kleurrijke accessoires. Hier gecombineerd met fel geel.

 

Bent u nieuwsgierig wat HANKE voor u kan betekenen?

Hanke staat voor origineel, creatief, elegant doch tikje stoer. Mijn ontwerpen hebben een Scandinavische invloed met veel affiniteit voor esthetiek.

Bekijk andere projecten