Woonshoppen interieur

Moeite maken met keuzes? We kunnen samen woonshoppen. Hierbij geef ik advies en zorg ik voor een eenheid die uw ruimte nodig heeft. Kleine meubels en accessoires kan ik direct afstijlen bij u thuis. Een hele dag veel inspiratie en ideeën opdoen!

Werkwijze

INTAKE

bestaat uit kennismaking waarbij de woonwensen van de betreffende ruimte worden besproken. Ik meet de ruimte op en maak foto’s vanuit verschillende hoeken.

ADVIES

Ik bekijk de huidige situatie van het interieur. Ik let op indeling, kleurgebruik en woonstijl. Ik inventariseer wat er nodig is voor het gewenste effect.

SHOPPEN

Samen gaan we naar een woonwinkel en bekijken we meubels, accessoires en lampen. Indien wenselijk worden de producten direct aangeschaft.

AFSTIJLEN

De producten die aangeschaft zijn kan ik direct met de bestaande meubels afstijlen.

Testimonials

Wij voeren graag de ontwerpen van HANKE uit. Hanke's kastontwerpen hebben een originele inslag waarbij ze de functionaliteit niet uit het oog verliest.

MART DE BRUIJN
Interieurbouw

Mijn vrouw en ik zijn nog iedere dag blij als we onze woonkamer in komen. De professionele hulp, het advies en de creativiteit van Hanke maken onze woonkamer tot een echte gezellige plek, die wij zonder haar hulp nooit hadden kunnen bereiken. Wij kunnen Hanke dan ook aan iedereen aanbevelen voor styling, advies en interieurontwerp! Een 'must do' als je eens iets anders wil!

GERT-JAN

Hanke heeft een plan gemaakt voor onze woonkamer. Een lastige ruimte die zij heeft weten om te toveren tot een fantastische leef-plek waarin ons hele gezin aan zijn trekken komt!

ELLEN