Advies aan huis

Na een kennismakingsgesprek op locatie waarbij de woonwensen worden besproken geef ik direct advies en tips. Ik kijk naar de optimale indeling, geef licht- en kleuradvies, laat sfeerimpressies zien en ik denk met u mee over meubels en materialen. Met deze idee├źn kunt u zelf aan de slag. Dit adviesgesprek duurt maximaal 2 uur

Werkwijze

INTAKE

bestaat uit een vervolg op de eerste kennismaking waarbij de woonwensen of problemen van de betreffende ruimte worden besproken.

RUIMTE BEZICHTIGEN

Ik bekijk de huidige situatie van het interieur. Ik let op indeling, kleur- en materiaal gebruik, meubilair, licht inval etc.

ADVIES

Ik geef advies over een optimale indeling en draag oplossingen aan. Ik laat sfeerbeelden en woonstijlen zien. Bespreek kleureffecten en denk met u mee.

Testimonials

Wij voeren graag de ontwerpen van HANKE uit. Hanke's kastontwerpen hebben een originele inslag waarbij ze de functionaliteit niet uit het oog verliest.

MART DE BRUIJN
Interieurbouw

Mijn vrouw en ik zijn nog iedere dag blij als we onze woonkamer in komen. De professionele hulp, het advies en de creativiteit van Hanke maken onze woonkamer tot een echte gezellige plek, die wij zonder haar hulp nooit hadden kunnen bereiken. Wij kunnen Hanke dan ook aan iedereen aanbevelen voor styling, advies en interieurontwerp! Een 'must do' als je eens iets anders wil!

GERT-JAN

Hanke heeft een plan gemaakt voor onze woonkamer. Een lastige ruimte die zij heeft weten om te toveren tot een fantastische leef-plek waarin ons hele gezin aan zijn trekken komt!

ELLEN