Mijn diensten

Een goed interieur start met een weloverwogen plan. HANKE ontwerpt, geeft advies, doet styling, helpt met woonshoppen en denkt graag mee. Met haar professionele kijk op ruimte, kleur en materialen geeft ze een persoonlijke touch aan uw interieur. Hieronder een selectie van haar diensten. Heeft u een vraag? Bel of mail me via contact. Bent u nieuwsgierig naar eerder projecten van HANKE bekijk dan mijn portfolio

Testimonials

Wij voeren graag de ontwerpen van HANKE uit. Hanke's kastontwerpen hebben een originele inslag waarbij ze de functionaliteit niet uit het oog verliest.

MART DE BRUIJN
Interieurbouw

Mijn vrouw en ik zijn nog iedere dag blij als we onze woonkamer in komen. De professionele hulp, het advies en de creativiteit van Hanke maken onze woonkamer tot een echte gezellige plek, die wij zonder haar hulp nooit hadden kunnen bereiken. Wij kunnen Hanke dan ook aan iedereen aanbevelen voor styling, advies en interieurontwerp! Een 'must do' als je eens iets anders wil!

GERT-JAN

Hanke heeft een plan gemaakt voor onze woonkamer. Een lastige ruimte die zij heeft weten om te toveren tot een fantastische leef-plek waarin ons hele gezin aan zijn trekken komt!

ELLEN