Waarom Hanke

Hanke staat voor origineel, creatief, elegant doch tikje stoer.
Mijn ontwerpen zijn vaak licht met een Scandinavische invloed. Subtiel kleurgebruik met waar nodig een spannend kleuraccent. Het belangrijkste wat voor mij altijd voorop staat is dat de klant zich herkent in het nieuwe interieur. Ik ben de vertaler van de wensen en dromen van de bewoner. Daarnaast blijft mijn ‘handtekening’ vaak zichtbaar.
Ik zorg ervoor dat de functionaliteit van de ruimte optimaal benut wordt en de gewenste sfeer zichtbaar is. Mijn talenten liggen vooral op het gebied van kleur, materialenmix en ruimtegebruik.
Aandacht en kwaliteit zijn mijn keywoorden.
Nieuwsgierig? Bekijk mijn portfolio of neem vrijblijvend contact op.

Werkwijze

INTAKE

bestaat uit kennismaking waarbij de woonwensen van de betreffende ruimte worden besproken. Ik meet de ruimte op en maak foto’s vanuit verschillende hoeken.

SCHETSEN

ik maak thuis een sfeerbeeld (moodboard) en werk 2 indelingsplannen uit.

EVALUATIE

ik presenteer de plannen en samen bekijken we welk plan u graag uitgewerkt wil zien. Dit is de fase waarbij aanpassingen en speciale wensen kenbaar gemaakt kunnen worden.

UITWERKING

het ontwerp wat gekozen wordt werk ik definitief uit op A3 formaat. Dit plan bevat een sfeerimpressie, een plattegrond met indeling, een lichtplan, een kleur- en materialenplan een meubelplan en bijbehorende accessoires.

PRESENTATIE ONTWERPPLAN

presentatie compleet interieurplan. U als klant ontvangt een mooie map op A3 formaat met alle uitgewerkte plannen.

Testimonials

Wij voeren graag de ontwerpen van HANKE uit. Hanke's kastontwerpen hebben een originele inslag waarbij ze de functionaliteit niet uit het oog verliest.

MART DE BRUIJN
Interieurbouw

Mijn vrouw en ik zijn nog iedere dag blij als we onze woonkamer in komen. De professionele hulp, het advies en de creativiteit van Hanke maken onze woonkamer tot een echte gezellige plek, die wij zonder haar hulp nooit hadden kunnen bereiken. Wij kunnen Hanke dan ook aan iedereen aanbevelen voor styling, advies en interieurontwerp! Een 'must do' als je eens iets anders wil!

GERT-JAN

Hanke heeft een plan gemaakt voor onze woonkamer. Een lastige ruimte die zij heeft weten om te toveren tot een fantastische leef-plek waarin ons hele gezin aan zijn trekken komt!

ELLEN