Ontwerp op maat

seporator

Bij een ontwerp op maat bekijken we samen welke interieurvragen er zijn en wat voor advies ik kan bieden. Dit kan gaan om bijvoorbeeld  alleen een kleuradvies,  indeling van de ruimte, een lichtplan, etc. Dit presenteer ik in een mooie A3 map die als leidraad kan fungeren bij de uitwerking van het plan.

Werkwijze: Na een telefonisch kennismakingsgesprek waarin duidelijk wordt wat uw wensen zijn en wat ik zou kunnen betekenen kom ik naar u toe voor een intake. Tijdens deze intake luister ik en stel vragen. We bespreken uw woonwensen en persoonlijke voorkeuren. Ik laat sfeerbeelden zien en bekijk de mogelijkheden. Ik doe een voorstel voor een passend ontwerpplan.

Hierna ontvangt u een offerte. Na akkoord op de offerte vervolg ik ons besproken plan.

Indien wenselijk kan ik tevens de begeleiding op me nemen zodat ik alle zorg uit handen neem.

Werkwijze

seporator
 • intake

  bestaat uit een kennismaking waarbij de woonwensen van de betreffende ruimte worden besproken. Ik meet de ruimte op en maak foto’s vanuit verschillende hoeken.

 • Schetsen

  ik maak thuis een sfeerbeeld en werk 2 plannen uit.

 • Evaluatie

  ik presenteer de plannen en samen bekijken we welk plan u graag uitgewerkt wil zien. Dit is de fase waarbij aanpassingen en speciale wensen kenbaar gemaakt kunnen worden.

 • Uitwerking

  het ontwerp wat gekozen wordt werk ik definitief uit op A3 formaat.

 • presentatie ontwerpplan

  presentatie interieurplan. U als klant ontvangt een mooie map op A3 formaat met alle uitgewerkte plannen.

Testimonials

seporator
 • Mijn vrouw en ik zijn nog iedere dag blij als we onze woonkamer in komen. De professionele hulp, het advies en de creativiteit van Hanke maken onze woonkamer tot een echte gezellige plek, die wij zonder haar hulp nooit hadden kunnen bereiken. Wij kunnen Hanke dan ook aan iedereen aanbevelen voor styling, advies en interieurontwerp! Een 'must do' als je eens iets anders wil!

  Gert-Jan
 • Hanke heeft een plan gemaakt voor onze woonkamer. Een lastige ruimte die zij heeft weten om te toveren tot een fantastische leef-plek waarin ons hele gezin aan zijn trekken komt!

  Ellen
 • Wij voeren graag de ontwerpen van HANKE uit. Hanke's kastontwerpen hebben een originele inslag waarbij ze de functionaliteit niet uit het oog verliest.

  Mart de Bruijn Interieurbouw
Contact

Vragen? Neem gerust contact op.

Not readable? Change text. captcha txt